Κάθε μέρα πιο υγιείς.
Κάθε μέρα πιο ευτυχισμένοι.

Η BioPharm εταιρεία του Ομίλου Lelos Group, ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του φαρμακείου.

Φαρμακαποθήκη biopharm εταιρικό προφίλ

Φιλοσοφία

Ακολουθώντας μια μοναδική φιλοσοφία στην επιλογή των προϊόντων της, συνδυάζει δυο βασικά στοιχεία:
την υγεία & την ευεξία

“Στόχος μας: να συμβάλουμε με τα προϊόντα μας στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Nα είναι κάθε μέρα πιο υγιείς, κάθε μέρα πιο ευτυχισμένοι.”

Προϊόντα

Πέρα από την δική της ιδιωτικής ετικέτας σειρά Stirixis, η BioPharm, αντιπροσωπεύει δυναμικά καινοτόμες σειρές προϊόντων φροντίδας υγείας από καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους.

Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα αναγκών των πελατών ενός φαρμακείου, από πιεσόμετρα, θερμόμετρα, τεστ κυήσεως, ζυγαριές, συμπληρώματα διατροφής, αντιφθειρικά, γυαλιά πρεσβυωπίας και προϊόντα στοματικής υγιεινής με αποκλειστική διάθεση στα φαρμακεία.

Πιστοποιητικά

Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας όπως εμπορία, αποθήκευση και διανομή είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015.
Επιπλέον, η BioPharm διαθέτει άδεια χονδρικής πώλησης φαρμάκων σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. αριθ. Δ.ΥΓ3α/Γ.Π. 32221/29.4.2013. και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348/2004, του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, για τη διανομή Ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

lelos group