Αποκτήστε και διατηρήστε το πιο λευκό χαμόγελο κατά την διάρκεια των εορτών!

Αποκτήστε και διατηρήστε το πιο λευκό χαμόγελο κατά την διάρκεια των εορτών!
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Η σωστή φροντίδα των δοντιών είναι αναγκαία και προσφέρει εκτός από ένα καθαρό και υγιές στόμα, αυτοπεποίθηση και άψογη αισθητική.

Το σωστό βούρτσισμα και η φροντίδα της στοματικής κοιλότητας είναι συνήθειες ιδιαίτερα σημαντικές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά ακόμα περισσότερο κατά την διάρκεια των εορτών όπου τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα είναι άφθονα σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Ποιος δεν ανυπομονεί να γευτεί μελομακάρονα και κουραμπιέδες; Τα γλυκά, όμως, καθώς και τα ποτά που συνήθως τα συνοδεύουν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των δοντιών. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα απολαύσετε τις νόστιμες λιχουδιές των Χριστουγέννων. Το σημαντικό είναι να ακολουθήσετε κάποια tips για να προστατεύετε τα δόντια σας, να αποκτήσετε το πιο λευκό χαμόγελο και να το διατηρήσετε κατά την διάρκεια των εορτών!
✔️Διαλέξτε τη σωστή οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα βάσει των αναγκών σας
✔️Ακολουθήστε τη σωστή τεχνική βουρτσίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας
✔️Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα για βέλτιστα αποτελέσματα
✔️Μην παραλείπετε το βραδινό βούρτσισμα

Η καθημερινή φροντίδα σε συνδυασμό με τις παραπάνω οδηγίες μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας και στη διατήρηση της στοματικής υγιεινής. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στοματικής υγιεινής Superwhite μπορεί να συμβάλει σε αυτό, προσφέροντας άριστα προϊόντα στοματικής φροντίδας. Προέρχεται από την Γαλλία και συγκεντρώνει πάνω από 20 χρόνια εµπειρίας στην στοµατική υγιεινή στον χώρο του φαρµακείου.

Η σειρά προϊόντων Superwhite διαθέτει µια πλήρη γκάµα από οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, οδοντικά νήματα, παστίλιες και είδη για τον καθαρισµό της στοµατικής κοιλότητας ενηλίκων, παιδιών ακόμα και βρεφών, καθιστώντας την έτσι µία ολοκληρωμένη σειρά για κάθε φαρµακείο.  Οι οδοντόβουρτσες Superwhite έχουν σχεδιαστεί με υψηλής ποιότητας ίνες, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικό καθαρισμό και βοηθούν στην αφαίρεση των λεκέδων από τα δόντια. Βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό κάθε προϊόντος είναι η διατήρηση της σωστής υγείας του σμάλτου των δοντιών, που επιτρέπει την µακροχρόνια χρήση τους. Ιδιαίτερη έµφαση δίνεται στην καθηµερινή οδοντική λεύκανση για ένα όµορφο και λαµπερό χαµόγελο. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα με ενεργό άνθρακα, ο οποίος έχει αναδειχθεί ως υπερ-συστατικό της περιποίησης της στοματικής κοιλότητας και διαφοροποιεί τα προιόντα της Superwhite σε σχέση με άλλα ομοειδή προϊόντα.

Εξασφαλίστε γερά δόντια και θωρακίστε την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας για να αντιμετωπίστε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα στο μέλλον.