4action: Άμεση και αποτελεσματική λύση για πόνους μυών και αρθρώσεων

4action: Άμεση και αποτελεσματική λύση για πόνους μυών και αρθρώσεων
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Η εξειδικειμεύνη σειρά 4action χωρίς φαρμακευτικές ουσίες προσφέρει άμεση ανακούφιση σε µυοσκελετικούς πόνους, σε πόνους κρυολογήματος, φλεγμονές κ.λπ.

Οι καλοκαιρινές διακοπές σχεδόν έφτασαν στο τέλος τους, μαζί τους και πολλές αθλητικές δραστηριότητες. Οι ρακέτες στην παραλία, η κολύμβηση και άλλα θαλάσσια σπορ, που οι περισσότεροι επιλέγουν να δοκιμάσουν τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρουν όμορφες εμπειρίες και ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά παράλληλα μπορεί να προκαλέσουν μικρό-τραυματισμούς και “πιασίματα”, που χρήζουν άμεση αντιμετώπιση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από άλλες χειρωνακτικές εργασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή ακόμα και από συνεχή έκθεση σε κλιματιστικά. Η εξειδικευμένη σειρά 4action  είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους «προβλήματα». 

Ένας μοναδικός συνδυασμός από καμφορά, μενθόλη, θυμάρι, εύκαλυπτο, δενδρολίβανο, μέντα και χαμομήλι που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας τόνωση και ευεξία. Επιπλέον, τα gel 4action, χάρη στη φυσική δράση των βοτάνων που περιέχουν, ανακουφίζουν άμεσα από τους πόνους µέσω της καυστικής δράσης που προκαλούν τοπικά. Η 4action relief είναι κατάλληλη για αυτούς που προτιμούν ήπια θερμαντική δράση, ενώ η 4action hot για όσους επιθυμούν πιο έντονη αίσθηση καύσου.

Είναι ιδανικά για τοπική χρήση. Ενδεικτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Πόνους της πλάτης
  • Πιάσιμο της μέσης
  • Ενοχλήματα από κρυολογήματα στο στήθος
  • Πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις
  • Αυχενικό σύνδρομο
  • Προθέρμανση των αθλητών