Συμμετοχή της Biopharm στο Pharma Point 2022!

Συμμετοχή της Biopharm στο Pharma Point 2022!
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Μετά από τρία χρόνια αποχής, ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της εταιρίας Biopharm στo Pharma Point 2022 που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» στις 5-6 Νοεμβρίου.

 Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ανανεωμένο περίπτερο της εταιρίας που με τη εργονομική του σχεδίαση προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών και ανέδειξε την εταιρική ταυτότητα της Biopharm.  

Οι φαρμακοποιοί που μας επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της εταιρίας και να γνωρίσουν τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν  η σειρά γυαλιών ηλίου και πρεσβυωπίας GianMarcoVentruri, η ανανεωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας Stirixis, τα προϊόντα Metricy (ζυγαριές, πιεσόμετρα, θερμόμετρα, οξύμετρα), καθώς και οι σειρές Lemovix, 4 action και Tomyka.


Την τελευταία μέρα διεξαγωγής της έκθεσης διοργανώθηκε διαγωνισμός με τους τυχερούς να λαμβάνουν  1 Samsung Tablet και 2 Δωροεπιταγές αξίας 100€ η καθεμία για αγορά προϊόντων Biopharm.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε στο περίπτερο μας και δείξατε την εμπιστοσύνη σας στην εταιρεία και στα προϊόντα μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα αναζητούμε συνεχώς νέα, ποιοτικά και οικονομικά προσιτά προϊόντα για τη στήριξη του ελληνικού φαρμακείου στην δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή που διανύουμε.