Καθηµερινή φροντίδα για όλη την οικογένεια!

Καθηµερινή φροντίδα για όλη την οικογένεια!
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Η σειρά Stirixis είναι µια ευρεία σειρά ιατροτεχνολογικών προïόντων, καλλυντικών και προïόντων καθηµερινής φροντίδας µε ιστορία ετών στον χώρο του φαρμακείου. 

Αν και η γκάµα των ειδών της καλύπτει διάφορες ανάγκες των καταναλωτών, η πλειονότητα των προϊόντων εστιάζει στην αντιµετώπιση του πόνου και των τραυµάτων. H σειρά ήρθε ανανεωμένη και εμπλουτισμένη µε προϊόντα υψηλής ποιότητας για όλη την οικογένεια. Πέρα από τα ορθοπεδικά που αποτέλεσαν τη βάση για το ξεκίνηµά της, περιλαµβάνει πια µια ευρεία γκάµα από επιδέσµους, επιθέµατα τραυµάτων, ταινίες κινησιοθεραπείας, αλλά και είδη για την περιποίηση των άκρων, επιθέµατα κάλων, ψαλιδάκια νυχιών κτλ.

Τα επιθέματα Stirixis είναι απαραίτητα για κάθε οικογένεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου τα άκρα είναι ακόμα πιο εκτεθειμένα και ευάλωτα στις διακοπές και γενικότερα στις εξορμήσεις στις παραλίες. Οι μικροτραυματισμοί αποτελούν συχνό φαινόμενο, όπως επίσης και οι πληγές που προκαλούνται εξαιτίας των υποδημάτων και της ζέστης. Αυτό ισχύει και για τα μικρά παιδιά που αγαπούν τη φύση και θέλουν συνεχώς να σκαρφαλώνουν και να παίζουν, αλλά και για τους ενήλικες που επιδιώκουν να κάνουν περισσότερες δραστηριότητες αυτούς τους μήνες. Ο κίνδυνος μόλυνσης της πληγής παραμένει ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις. Τα επιθέματα Stirixis συμβάλλουν στην άμεση επούλωση και προστασία των πληγών από τα βακτήρια.

Τα πλέον απαραίτητα επιθέματα για το καλοκαίρι, για μικρούς και μεγάλους:

Τα αυτοκόλλητα επιθέματα Stirixis, με ειδική αντισηπτική γάζα, προστατεύουν την πληγή και καταπολεμούν τις λοιμώξεις χωρίς να κολλάν στη πληγή. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, κατάλληλα για πληγές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Είναι κατασκευασμένα από υλικό που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Τα παιδικά επιθέματα Stirixis, έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και είναι ιδανικά για να επουλώσουν τους μικροτραυματισμούς, κάνοντας τα παιδιά να ξεχαστούν αμέσως και να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Τα αδιάβροχα επιθέματα αυτοκόλλητα Stirixis, με αντισηπτική γάζα, είναι απαραίτητα για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι ιδανικά για το μπάνιο, τον ιδρώτα και την κολύμβηση. Έχουν ισχυρή κολλητική δράση, προστατεύουν την πληγή και ταυτόχρονα επιτρέπουν το δέρμα επιδερμίδα να αναπνέει.

Τα αυτοκόλλητα ράμματα Stirixis είναι κατάλληλα για τη γρήγορη επούλωση τραυμάτων, προσφέροντας σωστή και σταθερή ένωση των δύο πλευρών του δέρματος. Είναι αποστειρωμένα και φροντίζουν για την ελάχιστη δυνατή ανάπτυξη ουλής. Κόβονται στο απαιτούμενο μήκος για πληγές διαφορετικών διαστάσεων.

Αυτά τα επιθέματα για φουσκάλες και πληγές από εγκαύματα περιέχουν υδροκολλοειδή ουσία και συμβάλλουν στην επούλωση των φουσκάλων και των πληγών από επιφανειακά εγκαύματα, προστατεύοντας από το νερό και από βακτήρια. Ανακουφίζουν από τον πόνο και παρέχουν προστασία από την τριβή.

Αυτά τα οβάλ και στρόγγυλα προστατευτικά κάλων και άλλων ευαίσθητων σημείων του ποδιού είναι μαλακά και ευχάριστα στην επαφή. Περιέχουν λάτεξ και προστατεύουν άριστα από την τριβή και την πίεση του παπουτσιού, αισθήσεις που γίνονται ακόμα πιο έντονες το καλοκαίρι. Τα οβάλ, λόγω του σχήματός τους, είναι κατάλληλα για τα πιο δύσκολα σημεία του ποδιού, όπως η περιοχή των δαχτύλων, ενώ τα στρόγγυλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη φτέρνα και σε άλλα σημεία που δέχονται πίεση ή τριβή. Επιπλέον, προλαμβάνουν το σχηματισμό κάλων μεγαλύτερου βάθους.